Velkommen til Norwegian Wilderness

Mitt første blogginnlegg noensinne vil jeg bruke til å ønske lesere og muligens kunder velkommen. Etter å ha vurdert dette i en årrekke har jeg endelig besluttet å begi meg ut på dette nye eventyret. Det er vel nå på sin plass å introdusere meg selv og hjemmesidens konsept og visjon.

Hele mitt liv har vært fylt med friluftsliv. Helt siden jeg så vidt kunne gå har jeg tilbrakt mye tid ute. Mamma og pappa tok meg med for å fyre bål, pilke, lage trolldeig, grille pølser og henge sammen med andre venner på små skogstjern, Mine onkler tok meg med på overnattinger for aktivt meitefiske. Og når de ikke hadde tid til å ha meg med, så tok besteforeldrene meg med til fjells på hytta ved Hallingskarvet nasjonalpark. Nå står jeg på mine egne ben som både fisker og jeger, og ferdes ute i skog, mark og fjellheim så ofte jeg kan. Ofte har jeg med meg fiskestang, hund, fotoapparat og noe godt å tygge på i sekken. I tillegg til å være ute, har jeg en jobb som idrettslærer ved Eidsvoll videregående skole. Gjennom min 5 årige høgskoleutdanning har jeg fått skrapet sammen en del studiepoeng som har gitt meg et bredere syn på selve bevegelsesgleden av fysisk aktivitet og friluftsliv. Nå vil jeg dele dette synet med deg.

1992: Bestefar og jeg møter på ei beitende geit.
1992: Bestefar og jeg møter på ei beitende geit.
1997: Ute på ridetur for første gang, med pappa som ledsager.
1997: Ute på ridetur for første gang, med pappa som ledsager.
1993: Fått min første ørret på egenhånd. Stolt som en hana!
1993: Fått min første ørret på egenhånd. Stolt som en hana!
1991: Fått mine første ski.
1991: Fått mine første ski.

Norwegian Wilderness sitt konsept er først og fremst å tilby guiding og tilrettelegge friluftsliv for alle som ønsker det. Vi tilbyr en rekke aktiviteter utendørs. Mer om dette kan du lese under Tjenester. Konseptet bygger videre på at vi ønsker at alle skal ha gode og trygge opplevelser av friluftsliv og vi gjør vårt ytterste for å få til dette. I tillegg har blogghjørnet blitt opprettet for å kunne gi leseren noen tips og inspirasjon rundt friluftsliv. Det kan dreie seg om alt fra turtips, pakketips, matoppskrifter eller generelle gode opplevelser fra en tur. Kanskje det sniker seg inn noen gode fisketips?

2018: 17, mai. Ute og feirer med hunden min, Chicko
2018: 17, mai. Ute og feirer med hunden min, Chicko
2017: Min første ørret på over 3,5 kg
2017: Min første ørret på over 3,5 kg
2012: Mini ekspidisjon i fjellheimen.
2012: Mini ekspidisjon i fjellheimen.

Til slutt: Nok en gang ønsker jeg deg velkommen som leser, og håper du synes dette er interessant. Hvis du har eventuelle henvendelser, kan du sende en melding under Kontakt / booking. Du Kan også følge meg personlig på instagram: nansen_bamsen og Youtube: Nansen bamsen.

// Christer Nannestad

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtcbsDdMI_84HKgCc54esVw