2018 – Et magisk år for meg og Norwegian Wilderness.

Publisert 28.12.18

Det er ingen tvil om at 2018 har vært et helt fantastisk år for oss som er glad i friluftsliv i vårt nydelige langstrakte land. Vi fikk en skikkelig vinter med metervis av snø, en stabil vår, en sommer som ble for tørr, om det er lov å si? Og en høst med alle sine vante fargesprakende kontraster. Det var tidvis frustrerende å være fisker med en så tørr og lite vann i elvene som vi hadde i år, men vi kan faktisk ikke klage. For når vil det gjenta seg? Det var bare å legge bort fiskestanga for en periode, og bytte den ut med noen skikkelige fjellsko og nyte fjellheimen. I år fikk jeg tid til å besøke villmarksområder i Trysil, Rendalen, Femund, Hallingskarvet, Oppdal, Meråker, Sunnmørsalpene, Bodø og Lofoten. Dette gjorde jeg til tider alene, sammen med venner, bekjente og kunder gjennom Norwegian Wilderness. Takk til alle som var med på tur. Håper dere sitter igjen med like store minner og tanker som det jeg gjør. Nederst i artikkelen ligger det en film som oppsummerer noen av de beste minnene.

Lofoten sammen med Raymond Jenssen
Lofoten sammen med Raymond Jenssen
Sunnmørsalpene sammen med Espen Antonsen
Sunnmørsalpene sammen med Espen Antonsen

Dette var første året der jeg tilbydde guidede turer gjennom Norwegian Wilderness. Det viser seg at det er et stort marked der ute, og etterspørselen blir gradvis større etter jevnlig markedsføring gjennom Youtube, Instagram og Facebook. Gjennom Norwegian Wilderness ønsker jeg kun å sitte igjen med en profitt som gjør at jeg kan betjene klær og utstyr til min lidenskap, som rett og slett er å være ute på tur. Jeg vil gi kunden det beste av friluftsliv som Norge har å tilby, og det så billig som mulig. Naturen er for alle, og den bør være gratis! Ønsker å rette en stor takk til Villmarksbutikken som har hjulpet meg med å skaffe friluftslivutstyr raskt og effektivt. En butikk du absolutt bør besøke om du er interessert i friluftsliv. Her får du eksperthjelp og god service innenfor friluftsliv, jakt og fiske. De har personalet som ikke bare ønsker å selge deg det dyreste. De ønsker å selge deg det produktet som passer til deg og ditt bruk, og de har stor erfaring med utstyret og har testet mye av det de selger selv. Besøk butikken på denne adressen. Butikken kan du besøke her.

Ønsker du å være med på tur, ta kontakt her.

Vært et nydelig jaktår med 9 felte fugl for Chicko
Vært et nydelig jaktår med 9 felte fugl for Chicko
Ørret på 8,1 kg ble også notert sammen med Christian Juel.
Ørret på 8,1 kg ble også notert sammen med Christian Juel.

Nå er det bare å se frem i mot det nye året som kommer. Hva kan 2019 tilby? Kan oppsvingen i skogsfugl fortsette, og gi oss enda en rå jaktsesong? Kanskje elvene stabiliserer seg med normal vannstand og flua kan fritt flyte sakte nedover i de vakre og idylliske elver? Jeg gleder meg vanvittig mye med et klart mål for året: Ro ned, kom deg ut og nyt den vakre naturen som Norge har og by på. Jeg er heldig som bor i et av verdens vakreste land. 

//Christer Nannestad - Youtube og Instagram: Nansen_Bamsen